Dobrý den, největší chléb vzejde z co největší formy - formy dvouhákových pekáren jsou větší než formy jednohákových pekáren. Rozdíl ale není zase tak velký, výška i šířka je většinou stejná, rozdíl je v délce, dvouháková forma je většinou a několik centimetrů delší. Dva složením rozdílné chleby by bylo asi nejvhodnější péct postupně; máte zřejmě na mysli, zda je to možné upéct v dělené (dvojité) formě dvouhákových pekáren - možné to je, jen to složení nesmí být moc rozdílné (např. vánočku a zároveň žitný chléb zároveň bych v tom asi nedělal, ale třeba celozrnný a žitný chléb by neměl být problém); nastaven by byl totiž jen jeden program. Pekárnu Sana bych určitě nenazval předraženou. Pro porovnání s jinými pekárnami je třeba zvolit teflonovou verzi, která stojí 3950 Kč (ty dražší jsou včetně nerezové formy a hnětačů, které se k jiným pekárnám nenabízejí, tedy se to pak těžko porovnává). Žádná jiná pekárna nenabídne libovolné nastavování časů a teplot, což je vhodné např. na přípravu kvásku, jogustů, sýrů atd. Samozřejmě ne každý takové možnosti využije a potřebuje, na základní pečení chleba pouze ze směsí je pak taková pekárna drahá, to je však spíše než otázka ceny otázka vhodného a správného výběru...