Dobry den pane Baloun,
dekuji za odpoved. Jeste se divam na pekarnu SANA SBM. Nebyla by tato vhodnejsi? Vzhledem k tomu, ze budu v ni hodne zadelavat testo, ma nastaveni teploty, coz je na kynuti lepsi. Bude to moje prvni pekarna, tudiz zvazuji peclive. Nyni si delam chleba rucne, ze zacatku jsem delala takovy ten, vse se nahazi, zamicha, necha pres noc kynout. Nevyhovovalo mi susene drozdi, a nahradila klasickym drozdi, a tak davam do misy tuperware, ke krbu, a teplem mam krasne nakynuto za 30 min. Pecu v troube, krupava kurka. Z pekarny jsem slysela, ze neni krupava. Kazdy obdivuje chlebik, pecu ho v dvojte davce, 1 nam nestaci. Bohuzel po operaci ruky, neumycham kynute testo, a tak chci pekarnu hlavne kvuli vymychani, detem na buchty, a samozrejme vyuziji i na chlebik, i kdybych ho mela pak pect v klasic.troube. Jak dlouho trva nejkratsi prog. kynuti? A ma pekarna Sana hl.vypinac nebo se musi vypinat zastrckou?